Rhubarb and Orange Crumble Ingredients - Fruit 2 lbs. (1 kilo) Rhubarb Grated zest and juice of an orange 4 oz. (125 gms) Demerara sugar 1 tsp. Cinnamon Method Slice the fruit into approximately 2,5 cm. pieces. Toss together with the other ingredients. Place in an ovenproof dish. Ingredients – Crumble topping 4oz. (125gms) Plain flour (wholemeal is good) 4oz. (125gms) Porage oats 4oz. (125gms) Demerara Sugar 4oz. (125gms) Butter Method Rub the butter into the dry ingredients and stir in the sugar. Cover the fruit with the topping and press down slightly. Bake in a moderate oven for 30 – 40 minutes. The rhubarb should be tender and bubbling and the top a golden brown. Use this recipe for any fruit or combinations - Plum and apricot is delicious! For a special occasion substitute the oats for ground almonds and use golden caster sugar – YUM! Rhubarb and Orange Crumble Ingredienti - Frutta 1 kg. Rabarbaro Succo e scorza grattugiata di un'arancia 125 gr. Zucchero di canna 1 cucchiaino Cannella Procedimento Affettare la frutta in pezzi di circa 2,5 cm. Mescolare con gli altri ingredienti. Mettere in un piatto da forno. Ingredienti - Copertura di briciole (Crumble) 125gr. Farina 125gr. Fiocchi d'avena 125gr. Zucchero di canna 125gr. Burro Procedimento Amalgamare il burro con gli altri ingredienti asciutti ed incorporare lo zucchero. Coprire la frutta con le briciole e comprimere leggermente. Cuocere a forno moderato per 30-40 minuti. Il rabarbaro dovrebbe essere tenero e bollente (? bubbling) e la copertura dorata. Usa questa ricetta per qualsiasi frutto o combinazione di frutti - Prugne ed albicocche è delizioso! Per un'occasione speciale sostituite i fiocchi d'avena con mandorle macinate ed usate zucchero scuro - YUM!